Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

El proper dissabte dia 2 de febrer comença el Mercat de pagès al Prat. Un mercat setmanal, on tots els dissabtes de 9 a 14h, a la Plaça de Pau Casals trobarem els millors productes frescos del Parc Agrari.

El Mercat de pagès és una iniciativa promoguda per pagesos del municipi i de la Comarca que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Al Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel·leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca.

De la terra a la taula és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats. A través de la venta directa de fruites i verdures, els productors també volen sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l’agricultura al Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament a la comarca. 

Al següent plànol trobareu com arribar.

 

Tags: ,

7 Respuestas to “Mercat de Pagès al Prat de Llobregat”

 1. periodista dice:

  Seria bo que s’identifiquessin clarament si els productes son de l’àrea o no.

 2. Tots els productors que participen al Mercat de Pagès són del Prat de Llobregat o del Baix Llobregat. El segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari garanteix que són productes que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 3. joax dice:

  Este sábado 9 de febrero, aunque sea carnaval, tambien habrá mercado pagés?

 4. Hola Joax,
  Sí, éste sábado también se celebrará el mercado de pagés a partir de las 9h de la mañana. ¡Te esperamos!
  Un saludo
  La Porta del Delta

 5. […] la visita ens vem acomiadar blocaires i organitzadors, emplaçant-nos a tornar al Prat a visitar el Mercat de pagès dels dissabtes al matí on podem comprar directament el producte de temporada del parc agrari del […]

 6. […] Trobareu més informació sobre aquesta iniciativa al web de La Porta del Delta. […]

 7. Jaume dice:

  Encara feu el mercat de pagès?
  Gràcies.

Deja una respuesta