Esteu aquí

Comença un nou curs del Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes

dijous, 25 febrer, 2021 - 13:30

L’Ajuntament del Prat dona el tret de sortida a un nou curs de coneixement de la societat catalana, amb una durada de 15 hores i  adreçat a persones que fa poc temps que viuen al país.

Aquesta formació forma part del Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes a Catalunya i amb ella es pretén informar-les sobre temes que són del seu interès com per exemple el funcionament dels serveis públic, la legislació d’estrangeria o també alguns trets bàsics de la societat d’acollida: geogràfics, socials, culturals, etc.

El curs començarà el dilluns 1 de març i es farà tots els dilluns a la tarda del mes de març de 17 a 20h a les Cases d’en Puig.

L’activitat està organitzada pel Programa Municipal de Nova Ciutadania, integrat dins dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig.

Les persones interessades poden obtenir més informació per correu electrònic a novaciutadania@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext 5600

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 abril, 2021 - 14:00

La gent gran del Prat tindrà el seu particular “Temps de flors”

Enguany, degut a les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19, el Programa de Lleure de la Gent Gran no podrà dur ...

dilluns, 19 abril, 2021 - 09:45

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Caldrà torna a seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats...

dilluns, 19 abril, 2021 - 07:30

Taller de sensibilització envers el rentat de mans, el 5 de maig

Salveu vides: renteu-vos les mans, lema d'enguany amb motiu del Dia Mundial d...