Esteu aquí

Conclou la quarta edició del projecte Trainer a La Capsa

The New Raemon ha acompanyat durant quatre mesos als grups Heidi & The Boobies i Bingo Barkow

dimarts, 23 març, 2021 - 13:30

L'escenari de la Capsa serà l'última parada d'un procés de treball que va començar el mes de novembre al costat del músic i productor Ramón Rodríguez  (The New Raemon). Es tracta del projecte Trainer i aquesta ha estat la seva quarta edició. El Trainer parteix de l’experiència del projecte Cocoon i continua apostant per mantenir la figura del productor o assessor musical pels grups que assagen als Bucs de La Capsa. En les edicions anteriors, han participat grups com Macondo, Blackswans, Puta Blava, Venturi Republic o Vestby així com els productors Eric Fuentes, Xarim Aresté i Dani Vega.  

Al llarg d'aquestes setmanes els dos grups d’aquesta edició han treballat i polit el seu repertori al costat del seu entrenador musical "Trainer". Així, han anat modificant estructures, buscant nous sons i idees per a portar les seves cançons a un altre nivell i ajudar al fet que les bandes defineixin el seu so i la conceptualització del seu estil.

Recentment, els dos grups han passat per l'estudi de so de La Capsa i han enregistrat els temes sobre els que han anat treballant durant aquest temps. L'experiència de passar per l'estudi ha estat molt positiva per a les bandes i és l'objectiu principal d'aquest projecte, ja que és un pas indispensable en la trajectòria d'un grup per tal de concretar i ordenar totes les idees que es treballen als bucs d’assaig  i que, sovint,  no acaben d’arribar  a cap lloc definitiu.

Aquest cap de setmana es farà la presentació del projecte a la Sala de La Capsa. I tot i que les entrades pels concerts estan esgotades, estigueu atents ales xarxes socials de Heidi & The Boobies i de Bingo Barkow on aniran compartint les cançons i vídeos que s’han anat generant així com per estar al dia de les seves properes passes! A més, properament, podreu descobrir més a fons com ha estat el procés de treball a través d’un documental.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 29 juliol, 2021 - 10:00

Arriba l'Illa dels llibres a la Biblioteca!

Tallers de dinamització lectora a l'Antonio Martín
Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

dimecres, 28 juliol, 2021 - 12:30

Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

El procés 'Imaginem El Prat del futur!' tornarà a l'octubre amb una exposició...
 piromusical_festa_major.jpg

dimecres, 28 juliol, 2021 - 10:30

La Festa Major es prepara adaptada a la pandèmia

Ajuntament i entitats treballem en una Festa Major diferent, ajustada a les...