Esteu aquí

El PRATfamílies completa l’ acompanyament a totes les transicions educatives

Del pas a l'escola a la formació de persones adultes

dijous, 15 abril, 2021 - 11:45

En el marc del projecte Pratfamílies, programa municipal de formació i acompanyament a les famílies amb fills i filles en edat escolar, s'organitza un itinerari específic de sessions per acompanyar a les famílies i alumnat en el pas entre diferents etapes educatives.

S'han organitzat cinc sessions d'orientació que corresponen al pas entre les principals etapes educatives des de l'escola bressol fins al pas a la formació de persones adultes.

Les activitats, que es realitzaran de manera online, compten amb l'aportació teòrica de persones expertes en el àmbit de l'orientació i la participació de diferents agents de la comunitat educativa (professorat, famílies o tècniques municipals, que complementen la sessió amb recursos locals i aportació d'experiències en primera persona.

El cicle d’orientació en les transicions, a l'igual que la resta d'activitats del projecte Pratfamílies, són sempre gratuïtes i obertes a tota la població. I es realitzen en col·laboració amb els centres educatius, les AMPA i les AFA, els diferents departaments municipals i altres administracions com la Diputació de Barcelona; així mateix, depenent de la temàtica i l'edat a que van dirigides, es coordinen amb les diferents xarxes municipals (xarxa d'orientació, coordinació 0-6, equip de treball comunitari, etc).

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...