Esteu aquí

El president de la Generalitat, Quim Torra, visita la Fira Avícola del Prat de Llobregat

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, ha acompanyat el president de la Generalitat en el seu recorregut per la Fira Avícola.

El president de la Generalitat i l'alcalde, a la Fira Avícola

dissabte, 15 desembre, 2018 - 14:15

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat aquest dissabte, 15 de desembre, al matí la Fira Avícola que se celebra entre el 14 i el 16 de desembre a la Granja de la Ricarda del Prat de Llobregat. 

Per part de l'Ajuntament del Prat, han rebut el president de la Generalitat  de Catalunya l'alcalde , Lluís Tejedor, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo, i el tinent d’alcalde d’Agricultura, Promoció de la Ciutat i Participació Ciutadana, Lluís Mijoler.  També l'han acompanyat en el seu recorregut per la fira representants de l'Associació de Criadors de la Raça Prat, del Consell Regulador de la IGP Raça Prat , de la Cooperativa Agrícola del Prat i de l'entitat Amics del Cavall. 

L’esdeveniment, que enguany arriba a la seva 45ena edició, és una fira avícola de referència arreu de Catalunya i s’espera que la visitin prop de 80.000 persones al llarg del cap de setmana.  Abans de festes, la fira ofereix a la ciutadania la possibilitat de degustar la millor gastronomia de proximitat o endur-se cap a casa productes locals com el Pollastre Pota Blava o la Carxofa Prat, entre d’altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El pollastre Pota Blava és una espècie d’aviram autòcton únic, que només es cria a les granges i galliners dels criadors i pagesos del Prat de Llobregat i que compta amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP), un distintiu de qualitat que prestigia els millors aliments del continent.

L’Ajuntament del Prat, juntament amb criadors, pagesos, restauradors, entitats, empreses cooperatives i comerç local, són els organitzadors d’aquesta edició, que acollirà més de 170 expositors. En el mateix recinte de la Granja de la Ricarda, la Fira Avícola acollirà 4 mostres: la tradicional exposició avícola Pota Blava i mostra agrícola i ramadera dels pagesos del Prat; la 31ena Mostra Comercial, la 16ena Mostra d’Entitats, amb estands de més d’un centenar d’entitats i activitats i infantils i familiar; i la II Fira de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) del Baix Llobregat.

Més informació: www.elprat.cat/firavicola / #Firavicola

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 14:15

Últims dies per sol·licitar els ajuts de suport a la solvència empresarial en el context de la covid de la Generalitat

Divendres vinent, 30 de juliol, finalitza el termini per realitzar la...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...