Esteu aquí

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

Conclou el tercer curs del projecte Auxiliars de conversa coincidint amb la finalització del curs escolar 2019-2020. El projecte, que s’ha desenvolupat a totes les escoles i instituts públics de la ciutat, així com a l’Escola d’Adults i a  tres equipaments culturals, ha proposat diverses activitats i espais de conversa en horari lectiu i no lectiu als centres educatius, centres cívics i biblioteca per posar en pràctica la llengua anglesa. L’equip d’auxiliars de conversa ha treballat en coordinació amb cadascun dels centres per fer propostes ben diverses per aprendre i millorar l’anglès de forma motivadora i divertida, incidint en la competència oral dels infants i joves de la ciutat.

També, un curs més, els diferents professionals i docents vinculats al projecte s’han trobat a l’espai formatiu i de comunicació i coordinació sobre el projecte. Aquest entorn d’aprenentatge ha realitzat la seva darrera sessió de manera virtual el passat 18 de juny on s’ha fet una valoració conjunta del desenvolupament del projecte als centres abans i durant el confinament.

El projecte durant l'estat d'alarma

Pel que fa al desenvolupament del projecte durant l’estat d’alarma, les circumstàncies excepcionals han permès estrènyer vincles entre els diferents agents i comunitats vinculades al projecte: alumnat, docents, auxiliars, famílies i direccions dels centres. En aquest sentit, el projecte Auxiliars de conversa ha continuat la seva activitat en aquells centres que formen part del projecte i així ho han sol·licitat, donant suport a l’equip docent segons les necessitats de cada centre (preparació de material, classes de conversa virtuals…) i garantint les oportunitats educatives que el projecte ofereix a infants i joves. 

Pel que fa als centres culturals, s’ha apostat per les classes de conversa en línia per nivells: la Biblioteca Antonio Martín ha donat continuïtat a l’activitat English Corner i els centres cívics Jardins de la Pau i Palmira Domènech han iniciat una activitat nova de conversa oberta a tota la ciutat. 

A més, el projecte ha ofert a la ciutat un seguit de recursos educatius en línia per aprendre anglès des de casa a través d’una plataforma Moodle feta per l’equip d’auxiliars de conversa amb múltiples propostes pensades per a totes les edats, i que romandrà oberta tot l’estiu. Accediu-hi aquí.  

Així doncs, l’equip d’auxiliars de conversa s’acomiada de la ciutat mitjançant aquest vídeo, esperant poder retrobar-se aviat amb les comunitats educatives i culturals del Prat.

AUXILIARS FINAL DE CURS 2020 - IntersECCions

Media Root

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...

dijous, 29 juliol, 2021 - 10:00

Arriba l'Illa dels llibres a la Biblioteca!

Tallers de dinamització lectora a l'Antonio Martín