Esteu aquí

Les AMPA i AFA del Prat participen en la construcció del Pla Local d’Infància i Adolescència

El passat dia 4 de febrer es va dur a terme el segon plenari d’ AMPAi AFA del curs

dilluns, 8 febrer, 2021 - 09:30

Membres de totes les AMPA i AFA del Prat de les diferents etapes educatives, van participar juntament amb la Regidora d’Educació i personal tècnic de l’ajuntament, per tractar temes relacionats amb la preinscripció i les portes obertes.

La segona part de la sessió es va dedicar íntegrament a conèixer el desenvolupament del nou Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA). Al voltant d’aquest tema es va realitzar un treball de grup, basat en el model d’anàlisi d’UNICEF sobre els Drets i Objectius de Desenvolupament Sostenible, que va servir per participar en la detecció conjunta dels punts forts i febles que té la ciutat en tots els diferents àmbits de vida dels infants i dels adolescents de la ciutat.

El debat en grups va ser molt intens i va permetre que cada grup valorés aspectes importants relacionats amb els diferents drets dels infants i adolescents, i els serveis o recursos que té la ciutats (espais de participació, oportunitats de joc o d’oci, entorns segurs, serveis essencials o relacionats amb el bon tracte i tracte just dins de la comunitat).

Les famílies de la ciutat i d’altres membres de la comunitat educativa (infants, adolescents, docents...) tindran diferents oportunitats per participar en l’elaboració del PLIA  i compartir el procés de desenvolupament en diferents espais i activitats que s’aniran anunciant.

Compartir

Noticies relacionades

cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è

dimecres, 16 juny, 2021 - 10:00

Oberta la convocatòria per a entitats per a fomentar les activitats en l’àmbit d’Acció Social, fins el 5 de juliol

L’àmbit d’Acció Social obre convocatòria per a l’atorgament de subvencions a...