Esteu aquí

L'Harshafa arriba a la ciutat

Del 18 al 5 de gener els infants podran participar en l'arribada dels Reis al Prat al Canal de l’Harshafa

instalacion palmira reis

divendres, 18 desembre, 2020 - 12:00

L'emissària dels Mags d'Orient ja és a la ciutat. L'Harshafa arriba avui divendres acompanyada del seus ajudants. Es dóna així tret de sortida a les activitats que giren al voltant de l'arribada dels Reis de 2021.

Per preparar la seva arribada, Ses Majestats han enviat als centres escolars de la ciutat als Camarlencs i Camarlenques Reials, per donar als infant una carta personalitzada on expliquen com serà aquest any la seva arriba i també el conte de la Nit de Reis. S’han repartit un total de 4.900 cartes, en 214 classes dels 16 centres educatius (13 escoles d'educació infantil i primària, 2 instituts escola i 1 escola d'educació especial) i s’han realitzat 157 sessions de contacontes.  

Avui divendres a les 18h s’activarà el Canal de l’Harshafa, un dispositiu virtual que va acompanyat d’un compte d’Instragram i un de YouTube. Allà és on els infants podrán estar al dia de les activitats per ajudar als Reis a trobar el camí fins la seva arribada al Prat el dia 5 a través del Canal de L'Harshafa.

També trobarem la màgia amagada per tota la ciutat. En diferents punts descobrirem les Fàbriques dels Regals, que treballaran a tota màquina per enllestir els desitjos dels nens i nenes del Prat. També trobarem la xarxa de Bústies Reials, per deixar les cartes dels infants per a Ses Majestats.

Compartir

Noticies relacionades

Acte memòria 14 abril

dijous, 15 abril, 2021 - 14:00

Una placa a la sala de plens recorda l’alcalde i els regidors pratencs afusellats pel franquisme des d’aquest 14 d’abril

La placa es va descobrir durant l’acte d’homenatge a l’alcalde Lluís Serra i...

dijous, 15 abril, 2021 - 12:00

Camins Vius acompanya més de 2.500 alumnes en aquest segon quadrimestre

El programa educatiu es desenvolupa d’abril a juny amb nou propostes...

dimecres, 14 abril, 2021 - 11:00

El mapa virtual 'Gent de Barri' continua acollint històries del veïnat del territori

Podeu fer arribar al Ribera els relats que us connecten als barris de Sant...