Esteu aquí

Míriam Vázquez

dijous, 2 juliol, 2020 - 17:30

 

Vaig néixer a Barcelona l’any 1984, i abans de fer un any vaig anar a viure al Prat. La meva passió pel dibuix va fer que anés a l’Escola d’Arts del Prat, i de la mateixa manera, l’Escola d’Arts em va fer voler estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on em vaig especialitzar en Dibuix i Disseny. A l’acabar, vaig realitzar un Curs de Dibuix Avançat a l’Escola Massana amb l’artista Toni Crabb. I un any més tard vaig aprendre Serigrafía, amb el mestre de taller Sergio Rocha, disciplina que em va atraure des del primer moment.

He participat en diverses exposicions col·lectives a Barcelona (Galeria Cosmo, Galeria Mutuo, La Plataforma,…) i al 5º Salón Ilustración Imagen-Palabra de Bogotá. També he realitzat exposicions individuals al Prat (Centre d’Art Torre Muntades) i a Barcelona (Heliogàbal).

Per altra banda, les meves il·lustracions s’han publicat a la revista nacional Quimera, al llibre Bikefriendly Imagination Book de Buenos Aires. Com també a diferents fanzines: ThoraZine (Barcelona), La Sangrona (Tucson, Arizona), Grrrls in their Underwear (UK) o Heroine Zine (Austin, Texas) entre molts. Actualment col·laboro en el Fanzine Suffragettes, una publicació de caràcter feminista que es desenvolupa entre Barcelona i Panamà.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 2 agost, 2021 - 11:15

L'exposició “Hores (tristes) de Prat”, de David Airob, finalista dels Premis Joan Guerrero de fotografia

La sèrie de fotografies sobre el dia a dia de la pandèmia encara es pot...

dijous, 29 juliol, 2021 - 10:00

Arriba l'Illa dels llibres a la Biblioteca!

Tallers de dinamització lectora a l'Antonio Martín
Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

dimecres, 28 juliol, 2021 - 12:30

Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

El procés 'Imaginem El Prat del futur!' tornarà a l'octubre amb una exposició...