Esteu aquí

Nova oferta formativa per a empreses d'economia social i cooperativa

Aquesta edició compta amb 7 cursos i tallers gratuïts de curta durada

dimecres, 4 març, 2020 - 12:45

Un any més, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat posa en marxa un pla formatiu adreçat específicament a empreses d’economia social i treballadors i treballadores de les entitats, i en general, a persones interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l’economia social i solidària.

7 cursos i tallers gratuïts

Enguany l'oferta formativa compta amb 7 cursos i tallers gratuïts de curta durada, amb l’objectiu de transmetre coneixements i habilitats, facilitant a les persones participants eines i recursos necessàries per gestionar una iniciativa empresarial en l’àmbit de l’economia social i cooperativa i amb temàtiques diverses i específiques.

El pla formatiu ha estat dissenyat conjuntament amb la Taula de l'economia social i cooperativa del Prat i pretén donar resposta a necessitats formatives expressades per les entitats locals, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’any 2019 es van realitzar 6 accions formatives, amb 72 persones participants. En aquesta edició s’incorporen els Itineraris d’Estiu d’Economia Social i Cooperativa del Prat, fet que cobreix la demanda de millorar la coneixença entre les entitats d’economia social del Prat. Aquests itineraris estaran composats per visites a les seus  de les pròpies entitats per a crear espais de coneixença i intercooperació.

La inscripció és obligatòria i es pot realitzar a través de online.elprat.cat. Per més informació https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio, per correu electrònic economiasocial@elprat.cat o per telèfon 93 478 68 78 o presencialment en el Centre de Promoció Econòmica, C/Moreres, 48.

Documents relacionats

Calendari de formació Economia Social 2020 (pdf - 153195 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 14:15

Últims dies per sol·licitar els ajuts de suport a la solvència empresarial en el context de la covid de la Generalitat

Divendres vinent, 30 de juliol, finalitza el termini per realitzar la...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...