Esteu aquí

Presentem el "Ribera Talent", un concurs dirigit a joves que vulguin compartir els seus talents

Una proposta del grup participant de les Tardes Joves del Ribera, amb l'acompanyament de l'equip del Centre Cívic i Joves.Prat

Participa al Ribera Talent!

Media Root

dijous, 25 febrer, 2021 - 12:00

El grup participant de les Tardes Joves del Ribera, conjuntament amb l'equip del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i el de Joves.Prat, organitza de manera compartida el "Ribera Talent". Es tracta d'una idea original del grup de joves vinculat al Ribera, conformat per la Yaiza, la Josefina, la Isabel i el Pedro. La proposta sorgeix arran de la inquietud de donar visibilitat a les habilitats i el carisma que podem trobar entre el jovent pratenc i d’altres localitats, i de dinamitzar un concurs gratuït en format virtual, per potenciar la creativitat i la motivació juvenil en aquests temps d’incertesa.

Què heu de fer per participar?

El "Ribera Talent" està dirigit a joves d’entre 12 i 20 anys que vulguin compartir amb la ciutadania el seu talent, que pot ser de qualsevol registre que es pugui representar en un vídeo horitzontal que tingui un màxim de cinc minuts de durada. Ballar, cantar, fer música, parkour, gimnàstica, màgia, teatre, fer croquetes, explicar xistes, etc. Qualsevol talent és benrebut! Al vídeo s’ha de veure la vostra presentació (nom, edat i nom del número que presenteu) i la vostra habilitat especial. Els vídeos es publicaran al web www.ccriberabaixa.cat, i a l’Instagram @ccsjriberabaixa i @jovesprat. Ens agradaria rebre molta participació del jovent pratenc, però si no vius al Prat, també pots participar!

La recollida de vídeos participants comença avui, dimarts 23 de febrer, i es tancarà el divendres 26 de març. Podeu fer-nos arribar els vostres vídeos a través del correu ccriberabaixa@elprat.cat, a través de missatge privat al nostre Instagram, o bé al nostre WhatsApp (cal demanar-lo per missatge privat).

El concurs comptarà amb un primer, un segon i un tercer premis molt especials, que s'ajustarán a l'especialitat que s'interpreti a cada un dels vídeos galardonats. Les participacions finalistes es comunicaran entre el 6 i el 7 d’abril, i els vídeos guanyadors del Ribera Talent és publicarà el dimarts 27 d’abril. Que comenci l’espectacle, esperem els vostres vídeos!

Noticies relacionades

dilluns, 19 abril, 2021 - 14:00

La gent gran del Prat tindrà el seu particular “Temps de flors”

Enguany, degut a les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19, el Programa de Lleure de la Gent Gran no podrà dur ...

dilluns, 19 abril, 2021 - 09:45

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Caldrà torna a seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats...

dilluns, 19 abril, 2021 - 07:30

Taller de sensibilització envers el rentat de mans, el 5 de maig

Salveu vides: renteu-vos les mans, lema d'enguany amb motiu del Dia Mundial d...