Esteu aquí

Segon concert de L'Escola Sona

Concert a La Capsa del combo Moonlight i la cantant Irene Poncela

dimecres, 24 febrer, 2021 - 10:00

Dijous 25 de febrer a les 19h hores podem gaudir del segon concert mensual del projecte L'Escola Sona a La Capsa. En aquesta ocació és el combo d'avançat Moonlight i la cantant Irene Poncela qui ofereixen un repetori que va des de la música dels 80 fins a la primera dècada del nostre segle, amb temes de pop nordamericà amb influències de R&B, neosoul o jazz. 

Totes ells i tots ells són alumnes de l'àmbit de la música moderna de L'Escola d'Arts en Viu que en la seva majoria segueixen programes de formació de nivell avançat o aprofundiment (arts a mida), i que en algun cas s'estan preparant per a accedir als estudis de grau superior. Aquesta és la seva primera opotunitat de tocar en públic després de molts mesos en que això no ha estat possible per les restriccions covid.

Les entrades als concerts de L'Escola Sona són gratuïtes però amb reserva prèvia. Aquí podeu obtenir una entrada per a aquest concert.

 

El proper concert de L'Escola Sona serà el dijous 18 de març a les 19h.

Compartir

Noticies relacionades

 piromusical_festa_major.jpg

dimecres, 28 juliol, 2021 - 10:30

La Festa Major es prepara adaptada a la pandèmia

Ajuntament i entitats treballem en una Festa Major diferent, ajustada a les...

dimarts, 27 juliol, 2021 - 11:15

Al setembre, la Trobada de Dones arriba a la seva 18a edició

El format serà presencial i es realitzaran activitats des del 14 al 20 de...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...