Esteu aquí

Per tercer any consecutiu, cicle de xerrades per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Finalitza la primera etapa dedicada a l’Educació en els límits a totes les escoles bresssol públiques del municipi

dilluns, 17 desembre, 2018 - 12:15

Aquest cicle, que s’organitza per tercer any consecutiu, interpel·la a les famílies en un moment vital amb molts neguits i inquietuds sobre la criança i l’educació de les seves criatures. A més, contribueix a incrementar, encara més, els vincles entre famílies fomentant la creació de xarxes i vincles interpersonals i familiars. La primera infància són moments crítics (és una època fonamental) per introduir unes bones bases per a un òptim desenvolupament, sent molt important establir uns ciments educatius sòlids. Una bona manera de començar és empoderar les famílies per tal d’establir límits en l’educació dels infants, sabent que no és un tema senzill entre molts altres motius, per les pressions quotidianes a l’hora de conciliar vida laboral, personal, i treball domèstic i reproductiu. I l’increment de la complexitat de les formes familiars (a vegades hi ha una única persona que cuida). Tots els esforços abocats a generar relacions i xarxes familiars en aquesta etapa vital són una excel·lent inversió per a la posterior vida escolar i acadèmica. Tot i que els reptes dels infants s’incrementen amb l’edat, passa sovint que les famílies tendeixen a desconnectar-se de la vida col·lectiva escolar conforme que els infants es fan més grans.

El proper cicle començarà al febrer i estarà dedicat a "Mira, toca, sent: la biblioteca dels nadons" (de febrer al març) i per últim, es treballaran els "Reptes per als infants de 2 a 3 anys" ( de l’abril al maig). Les xerrades estan organitzades pel departament d’Educació i el departament de Salut Pública i Consum, de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Cdiap.

Són gratuïtes, la inscripció es pot fer on line al següent enllaçFotos d'una de les sessions.

El fullet electrònic amb totes les xerrades

 

Cicles anteriors

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...