Esteu aquí

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb una versió renovada i actualitzada!

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

La Guia Sonora del Prat va néixer el 1998, de l’aliança de l’Associació de música La Clau, l’estudi de so Zero DB i La Capsa. Aquesta publicació va ser una revista-catàleg-cd que volia donar a conèixer els agents musicals de la ciutat, en un moment àlgid quant a bandes i iniciatives musicals al Prat.

L’any 2013 el concepte del projecte evoluciona i s’amplia.  Aquesta vegada transformat en format blog amb la col·laboració de músics de la ciutat, amb un objectiu divulgatiu i de difusió de les músiques locals així com a espai repositori i de documentació actualitzada. Allà s’hi podia trobar tota la història i enllaços a les músiques, vídeos i imatges del grups, cantautores i creadores sonores de la ciutat. Es van fer una trentena de publicacions, entre les quals es trobaven bandes ja desaparegudes o d’altres que es trobaven en el seu punt àlgid. Per citar alguns exemples, aquestes anaven des de  “Convidat a les 10” o “Rumba Brava” fins a la “La Sombra del Átomo” o “Xavi Alias”. 

Aquest any 2020 hem començat a revisar-la i actualitzar-la per tal de presentar a principis del 2021  la nova versió de la Guia Sonora del Prat, aquest cop en format de publicació digital i amb la idea que es pugui anar ampliant en el temps.  El disseny el farà l’estudi pratenc Vera-Tamayo i la relatoria anirà a càrrec de l’Eli Martín, que ja treballen perquè ben aviat puguem veure i escoltar la Guia Sonora.  

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...

divendres, 23 juliol, 2021 - 12:00

La fotografia es revela a Jardins de la Pau

El centre cívic planteja un seguit d’accions entorn la fotografia aquests...

divendres, 23 juliol, 2021 - 10:00

“Hores (tristes) de Prat”, de David Airob, finalista dels Premis Zampa de fotoperiodisme

L’exposició fotogràfica mostra en imatges com s’ha viscut la pandèmia al...