Esteu aquí

Trobades entre professionals de les escoles bressol municipals

divendres, 22 març, 2019 - 02:45

Aquesta setmana, amb motiu dels canvis que s’estan realitzant en l’organització de les escoles bressol, s’ha iniciat un treball de reflexió conjunt i d’intercanvi d’experiències sobre tres temes que s’han considerat rellevants amb les educadores dels diferents equipaments educatius de petita infància municipals: Família i escola; Materials que s’utilitzen; i com són els Espais distribuïts a les nostres escoles bressol. 

Han sigut trobades molt interessants que han aportat a les participants i a les seves escoles temes de reflexió conjunta i noves experiències d’intercanvi. Les trobades es fan a les diferents escoles bressol i s’ha generat la necessitat de reprendre l’experiència que es va fer fa dos anys de Turisme Pedagògic.

La propera setmana, les trobades seran per nivells d’edat i les reflexions es centraran en aspectes relacionats en les etapes evolutives i les seves necessitats.

Aquestes trobades s’aniran repetint al llarg del curs i estaran vinculades al projecte educatiu marc de les escoles bressol municipals.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...