Esteu aquí

Últims dies per gaudir de les propostes gastronòmiques de la Fira Avícola 2020

La 47a edició d’un dels esdeveniments més importants del Prat finalitza el proper 27 de desembre

Els platets de Pota Blava de la Fira Avícola

El plat de Pota Blava del Cafè L'Artesà

dimarts, 22 desembre, 2020 - 10:15

S’acosta el final d’una edició de la Fira Avícola marcada per la covid-19. Enguany, no ha pogut ser la veritable Festa Major d’hivern del Prat, però s’han organitzat diverses accions, principalment a través d’Internet i les xarxes socials, per promoure un dels productes més emblemàtics de la ciutat i l’orgull potablava.

La 47a edició de la Fira Avícola ha volgut implicar la comunitat en la difusió del pollastre amb IGP del Prat i donar suport a la restauració i als criadors locals, molt castigats per la covid-19. Així, la campanya #AraMésQueMaiPotaBlava anima a la ciutadania a consumir les propostes gastronòmiques basades en productes de quilòmetre 0 que han preparat els restauradors locals.

Ara més que mai, gastronomia potablava

Fins al 27 de desembre, diversos restaurants de la ciutat ofereixen menús de fira i platets de Pota Blava, que es poden gaudir tant de forma presencial com en format per emportar-se. Aquest 2020, la Fira Avícola s’estén fins després de Nadal per primer cop, permetent que es puguin encarregar àpats per a les festes als restauradors i restauradores del Prat. Una altra novetat d’enguany és la incorporació a l’esdeveniment de dues pastisseries, que han elaborat postres especials per a l’ocasió.

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat col·labora en la campanya gastronòmica dels restaurants de la ciutat, oferint-los que hi participin amb uns preus i un descompte especial per a la compra de Pota Blava.

Per dinamitzar la participació de la ciutadania, l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat de Llobregat (AGT) han organitzat un sorteig de 5 menús en qualsevol dels bars o restaurants que formen part de la campanya gastronòmica de la Fira Avícola. Per participar-hi només cal fer una foto dels menús i plats i pujar-la a les xarxes socials etiquetant els perfils @potablava.igp i @agtbaix i fent servir l’etiqueta #AraMésQueMaiPotaBlava. Les bases es poden consultar aquí.

Compartir

Noticies relacionades

La Casa Gomis, de l'arquitecte Antoni Bonet

dilluns, 12 juliol, 2021 - 10:45

Gran èxit d’assistència a les visites guiades a la Casa Gomis

Gairebé 300 persones han visitat aquesta joia del racionalisme des de...

divendres, 4 juny, 2021 - 13:00

Sis entitats, empreses i institucions del Prat obtenen el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Les sis organitzacions del Prat que han rebut el segell són l’Acadèmia...

divendres, 28 maig, 2021 - 10:45

Nova configuració de les places d'aparcament a la platja

A conseqüència d’un mandat judicial, s’han hagut d’eliminar les més properes...