Esteu aquí

Concert: Pigmy

Pigmy

Pigmy torna a la Capsa per presentar-nos el seu tercer disc, Manifestación, en el què no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteriza. Aquest cop ve acompanyat d’instruments renaixentistezs així com d'algunes pinzellades de rock progressiu que doten els temes d’una personalitat única, creant ambients màgics i atemporals.

Vicente Macià, ex guitarra, cantant i compositor de Carrots, és des de 2007 Pigmy, el seu projecte en solitari. Fins a la data, té dos discos publicats. Va debutar amb Miniaturas (2007, Junk Records): onze petites grans cançons cuidades fins a l’últim detall que recorden, per moments,  a Simon & Garfunkel, Cat Stevens o Kevin Ayers.

Amb el seu segon treball, Hamsterdam (2014, Hurrah Música), un doble disc conceptual, Pigmy va composar la seva obra més barroca i ambiciosa creant petites joies d’orfebreria repletes d’arranjaments i orquestracions. Hamsterdam va ser elogiat pel públic i la crítica, esdevenint un dels millors discos de 2014.

Per Nadal del 2015 ens va regalar un single 7’’ de tres nadales amb aires folk i psicodèlics, marca de la casa amb Grabaciones en el Mar.

El seu tercer disc, Manifestación, veurà la llum al febrer de 2020. Fins ara, hem pogut escoltar dos avançaments: el single que li dona nom i Mi Canción. Pigmy no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteriza, encara que aquest cop ve acompanyat d’instruments renaixentistes com el llaüt i la flauta de bec així com algunes pinzellades del rock progressiu que doten els temes d’una personalitat única, creant ambients màgics i atemporals.

  • Accessible

Activitats relacionades

NoDjSession: Noe i Eva

Tipus: Música
Quan: 29/07/2021 de 21:00 a 23:00 h
On: La Capsa

Concert: The Blue Majer's

Tipus: Música
Quan: 30/07/2021 de 20:00 a 21:30 h
On: Pati de L'Artesà

Concert: KHALM

Tipus: Música
Quan: 02/09/2021 de 21:00 a 22:30 h
On: Plaça Joan Garcia-Nieto