Esteu aquí

Crop de Scrapbooking: Calendari

crop

Què és això d'una Crop? Una reunió d'amants del scrapbooking per fer projectes en bona companyia. En aquestes trobades es comparteixen coneixements, es fan projectes en comú o simplement cadascú continua amb la proposta en què estava treballant però en companyia d'altres apassionats/es pels layouts, chipboards, washitape, tintes i altres "scrapbookades".

Després de la darrera trobada de scrappers, la Crop de Nadal, on vam fer una corona per deixar ben guarnida la nostra porta a les festes, us proposem una nova trobada! Organitzem una crop, el dissabte 26 de gener, a les 10’30h al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, per fer plegades un projecte en forma de calendari que ens proposa una de les scrapers habituals del centre, l'Asun Centeno. Així podrem organitzar un 2019 ple d'alegria i colors!

Si voleu participar, només cal que ens feu arribar un correu electrònic a: dinamitzacio@ccriberabaixa.cat

Cada participant ha de portar el seu material, tot i que a l'Espai DIY podreu trobar eines com una màquina per fer troquels (Big Shot) o per perforar i col·locar traus (Crop-a-dile Bite), entre molts altres estris i materials. Us hi esperem!

  • Accessible

Activitats relacionades