Esteu aquí

'Games' amb l'Andrei

Vols iniciar-te en l'anglès? El nostre auxiliar de conversa, l'Andrei, acompanyarà un grup de persones grans per aproximar-se a la llengua anglesa de manera fàcil i divertida. Aprendrem vocabulari i frases útils per al dia a dia a través de jocs i dinàmiques. 

La proposta neix del procés participatiu desenvolupat durant el mes de gener per construir la Sala Gran Virtual d'aquest 2021 amb les persones grans implicades, en què es van posar de manifest les ganes d'aprendre idiomes i trencar amb la barrera generacional que hi ha entorn a l’anglès. Aquesta activitat forma part del projecte d'Auxiliars de Conversa dins del marc del Programa Interseccions.

Les sessions es fan en línia a través de la Sala Gran Virtual. Les persones participants han format part d'un procés de formació i acompanyament per aprendre a utilitzar les eines necessàries per gaudir de les propostes virtuals. Si esteu interessades en participar d'aquesta o altres propostes de la Sala Gran Virtual, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ccpalmiradomenech@elprat.cat o el telèfon 93 479 45 35.

Activitats relacionades

Tardes en família a la plaça

Tipus: Proposta
Quan: 27/07/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: plaça de la Remodelació (barri de Sant Cosme)

Inscripcions Tancades

Bingo musical

Tipus: Proposta
Quan: 28/07/2021 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech