Esteu aquí

Tast Tech: drons

tast tech_drones

Aquesta segona edició del Tast Tech estarà dedicada al món dels vehicles aeris no tripulats. O el que és el mateix: els drons.

Tens una cita el proper dijous 14, de 18.30 a 20.30 hores.

La jornada està plena d'activitats diverses que tindran lloc a diferents espais del Centre Cívic. Has tingut mai un dron a les teves mans? L'has fet volar? Saps com es construeix? Per a què s'utilitzen i quines són les seves possibilitats tecnoètiques? Si vols viure tot això i vols experimentar la vista d'ocell, no et pots perdre aquesta jornada.

Educaires compartiran la seva passió per volar i ens presentaran Flone, una plataforma lliure de patents, amb una estructura feta de fusta tallada amb tecnologia làser per fer-lo més assequible. Amb flone pots fer volar el teu smartphone, controlant els seus moviments amb un altre smartphone que actua com a comandament. I també pots fer volar un Arduino i fer que es comuniqui amb el teu mòbil. Els Educaires també ens donaran a conèixer el Dronino, un dron molt petitó i entranyable i el muntarem col·lectivament peça a peça.

L'Associació Aess ens deixarà provar les seves ulleres de Realitat Virtual, a través de les quals ens posarem en la pell d'un dron i podrem experimentar com a pròpia la seva vista d'ocell mentres vola.

Makers&Bits ha preparat un taller infantil de modelatge i impressió 3d de carcasses de mini drons.

I durant tota la jornada podràs crear l'avió perfecte, doblant paper de colors.
A més obtindràs el teu carnet de SúperPilot.

No t'ho perdis i anima els teus amics a venir!!

Activitats relacionades

English Kickstarters

Tipus: Proposta
Quan: 16/06/2021
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Tea with Andrei

Tipus: Proposta
Quan: 16/06/2021 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes