Esteu aquí

El cafè virtual de la Reempresa - Sessió on-line

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Si tens un negoci i estàs pensant en cedir-lo o tancar-lo, el Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar a una nova persona emprenedora que hi doni continuïtat. Com? Amb una metodologia pròpia i un Marketplace on hi coincideixen tant persones que volen vendre el seu negoci com persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

El proper 10 de novembre a les 10h vine a fer un cafè virtual amb nosaltres i t'explicarem com et podem ajudar a trobar un relleu i evitar perdre la feina feta fins ara.

Què aprendràs?

  • El Procés de Reempresa. T’explicarem els diferents passos que seguim un cop una persona s’interessa pel teu negoci: Des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda.
  • El nostre Marketplace. T’explicarem com gestionem els anuncis d’empreses a la venda que publiquem a la pàgina web de Reempresa.

La sessió és gratuïta, per confirmar assistència podeu contactar directament amb Elvira Aceves, tècnica del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat , enviant un correu a  aceves@elprat.cat , o trucar al telèfon 93 478 68 78.

  • Accessible

Cursos relacionats

Organització i Gestió de magatzems

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 10/05/2021 al 07/10/2021
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Anglès B1.C

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 10/05/2021 al 14/07/2021
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Taller de comunicació: “ESS! Viralitza’t en temps de...

Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: Del 12/05/2021 al 12/05/2021
On: Formació online

Inscripcions Obertes

Curs laboral d’Auxiliar de Serveis

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 14/05/2021 al 11/06/2021
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes