Espai Situa't

Activa’t per la salut mental

Aquest servei s’emmarca dins de l’Estratègia per la salut mental comunitària  i el projecte Activa’t per la salut mentalLa finalitat d’aquests programes és promoure el benestar emocional i que les persones amb dificultats de salut mental o amb risc de patir-ne, els seus familiars i  TOTA la comunitat, esdevinguin agents actius per a la millora de la salut.

 

Què és?

L’Espai Situa’t és un servei d’informació, assessorament i acompanyament en salut mental. Aquest servei atén les persones de forma propera, confidencial i gratuïta.

Està impulsat per l’Ajuntament del Prat, en col·laboració amb la Federació Salut Mental Catalunya ¡ en coordinació amb diferents serveis i entitats que treballen en l’atenció de la salut mental.

 

Què ofereix?

  • Atenció individual i personalitzada a la ciutadania interessada i/o amb problemes de salut mental i a les seves famílies o al seu entorn
  • Informació sobre: serveis, xarxa associativa, recursos sociosanitaris, prestacions, grups d’ajuda mútua, suport a domicili, lleure, habitatge, àmbit laboral, entre d’altres
  • Orientació sobre consultes relacionades amb la salut mental
  • Derivació, si escau,  al servei d’assessorament jurídic  especialitzat en procediments en què una de les parts implicades és una persona afectada per una malaltia mental (JUSTAMENT).

 

Com s'hi pot accedir?

Pots demanar informació a l’Oficina Integral d’Atenció Social (Centre Cívic Palmira Domènech), situada al carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112.

O pots demanar cita als telèfons: 933790050, ext. 5494/5495, o al 651 715 466.

O pots escriure al correu electrònic: espaisituat@elprat.cat

 

A qui s'adreça? 

S'adreça a persones amb dificultats de salut mental o amb risc de patir-ne, als seus familiars i a les persones del seu entorn.

 

Cost del servei

Gratuït