Fes voluntariat al projecte Marhaba

Objectiu del projecte

Marhaba és un projecte de l'Associació Saó Prat, d’acollida i alfabetització bàsica i inicial per a joves derivats directament des de la DGAIA i/o Serveis Socials del Prat de Llobregat (és a dir, amb referent educatiu).

Ens reunim dos cops per setmana amb els joves, per tal de treballar el coneixement del medi al que s’han incorporat, així com per treballar uns nivells molt bàsics d’alfabetització en llengua castellana.

A més de les sessions a l’aula, programem puntualment algunes activitats o sortides per tal de conèixer l’entorn i els recursos que aquest ofereix (biblioteques, centres cívics, escola d’adults, però també recursos culturals i d’oci i temps lliure).

El projecte està en marxa al llarg del curs escolar (juny i juliol inclosos).

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca principal del voluntari és donar suport al professional de referència del projecte, atenent els joves participants i donant recolzament en les diferents tasques programades a les sessions.

També volem fer partícip al voluntari o voluntària en la programació de les sessions, recollint propostes, idees i suggeriments per al projecte (en funció de la seva disponibilitat i motivacions).

Les sessions es duen a terme dimarts i dijous de 10 a 12h (4 hores setmanals), però també valorem la possibilitat que el voluntari o voluntària vingui exclusivament els dimarts o els dijous (en funció de la seva disponibilitat).

Entitat organitzadora

Associació Saó-Prat.

A qui s’adreça?

S'adreça a persones majors d'edat, que tinguin un perfil en relació amb tasques socioeducatives, coneixements de la llengua castellana (oral i escrita), amb molta motivació i paciència per poder donar suport als joves que presenten més dificultats.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

LA BRÚIXOLA

Vine a Càritas a ajudar a adolescents i joves que estan cursant la ESO.

Punt de suport a famílies en risc d’exclusió

Acompanyeu les persones ateses pel Punt de Suport a les Famílies de Creu Roja.