Alcaldia oberta

Creiem en una alcaldia oberta. Una alcaldia que s’asseu amb la ciutadania, l’escolta, pren nota de les seves preocupacions i reflexiona amb ella sobre el Prat. El que ens agrada de la nostra ciutat, i el que volem millorar. Per això, et convidem a parlar amb l’alcalde, Lluís Mijoler, a les trobades amb el veïnat  als centres cívics del Prat. Sense ordre del dia, sense barreres, sense tabús.

Aquestes trobades se celebren regularment en diversos equipaments de la ciutat. Atès l'actual context sanitari, que impedeix celebrar actes ciutadans en espais tancats, resten suspeses per ara. Tan bon punt la situació ho permeti, s'anunciaran les properes sessions.

Podeu seguir fent arribar les vostres preguntes a l'alcalde a l'espai "Pregunta-li a l'alcalde", a la ràdio municipal. A sota, us expliquem com podeu fer-ho.

 

 

alcalde_pregunta.png

L’alcaldia oberta que practiquem no es limita a les trobades presencials amb el veïnat. Cada mes, al programa Contrassenyes, el director del Prat Ràdio em fa una entrevista sobre l’actualitat del nostre municipi. Ho aprofito per respondre les queixes, consultes, i propostes que fa arribar la ciutadania a través del correu electrònic, les xarxes socials o whatsapp.

Aquí, pots recuperar i escoltar les consultes de la ciutadania que ja he respost. I si vols fer arribar la teva, de consulta, pots fer-ho clicant a un dels canals que trobes aquí sota.

L'alcalde respon

Pregunta a l'AlcaldeLluís Mijoler